Ingrediënten
Schaal
- 500 gr verse aardbeien
- 170 gr roomkaas
- 65 ml slagroom
- 20 gr roomboter, op kamer temperatuur
- 30 gr Sukrin Icing
- 1 tl vanille aroma
- 75 gr blauwe bessen
Bereidingswijze
- Maak de aardbeien schoon en snijd ze doormidden. Verwijder dan met een scherp mesje een beetje van de kern, zodat je de cheesecake-vulling daar later in kan spuiten.
- Meng in een grote kom met een elektrische mixer de roomkaas en zachte boter. Voeg tijdens het kloppen de erythritol poeder, slagroom en vanilla aroma toe. Klop door totdat er stijve pieken beginnen te vormen.
- Schep de cheesecake-vulling in een spuitzak en spuit de vulling in de aardbeien. Garneer de gevulde aardbeien met een of twee blauwe bessen. Bewaar de gevulde aardbeien in de koelkast. Eet smakelijk!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 portie (4 gevulde aardbeien)
- Calorieën: 71
- Vetten: 5,8
- Koolhydraten: 3,2
- Vezels: 0,5
- Eiwitten: 1,2