Ingrediënten
Schaal
- 85 gr fijne amandelmeel
- 1 eiwit van ei
- 1/4 tl zout
- 1/4 tl knoflookpoeder
- 1/4 tl uienpoeder
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 160 graden. Meng vervolgens in een grote kom alle ingrediënten tot een samenhangend deeg. Leg de deegbal tussen twee vellen bakpapier en rol het met een deegroller tot een dikte van ongeveer 3 mm. Zorg ervoor dat het deeg overal even dik is.
- Verwijder het bakpapier en snijd de het deeg met een pizza mes in 24 gelijke vierkante stukjes. Leg het bakpapier met daarop het deeg op een bakplaat. Doe de bakplaat in de oven en bak de amandelcrackers 10 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 3 crackers
- Calorieën: 66
- Vetten: 6,1
- Koolhydraten: 1,3
- Eiwitten: 3,8