Ingrediënten
Schaal
- 2 grote eieren
- 125 ml amandelmelk
- 2 el kokosolie of olijfolie
- 1 tl vanille aroma
- 100 gr amandelmeel
- 2 el erythritol of Steviala Kristal naar smaak
- 1 tl bakpoeder
- snufje zout
Bereidingswijze
- Voeg de eieren, amandelmelk, vanille aroma en kokosolie toe aan een grote blender. Zet de blender ongeveer 30 seconden aan om alles goed door elkaar te mengen. Voeg dan de amandelmeel, bakpoeder, erythritol en het zout toe aan de blender en meng nog eens 30 seconden. Laat het beslag na het mengen 5 minuten rusten.
- Pak vervolgens een grote koekenpan en verwarm hierin een el boter of olie. Schep drie eetlepels beslag in de pan en bak de pannenkoek totdat er bubbels vormen op het oppervlak van de pannenkoek, ongeveer 2-3 minuten. Draai de pannenkoek dan om en bak nog eens 2-3 minuten. Herhaal deze stap totdat je 10 pannenkoekjes hebt gebakken. Eet smakelijk!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 2 pannenkoekjes
- Calorieën: 174
- Vetten: 15,6
- Koolhydraten: 1,8
- Eiwitten: 6,7