Ovenschaal met balsamico champignons en platte peterselie.

Balsamico champignons

Een lekker koolhydraatarm voorgerecht, balsamico-champignons. Dit is een heerlijk gerecht met een rijke smaak. De champignons kan je serveren als bijgerecht op bijvoorbeeld een koolhydraatarm toastje. Daarnaast zijn de balsamico champignons geweldig bij een stukje premium biefstuk. Neem een kijkje bij onze hoofdgerechten om een complete maaltijd samen te stellen! Ik hoop dat jullie het lekker vinden.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Ovenschaal met balsamico champignons en platte peterselie.

Balsamico champignons

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star 4 sterren uit 1 review
  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 5
  • Kooktijd: 10
  • Totale tijd: 15 minutes
  • Porties: 4 porties 1x
  • Categorie: Voorgerechten

Ingrediënten

Schaal
  • 45 ml olijfolie
  • 3 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 450 gr verse champignons
  • 45 ml balsamico azijn
  • 45 ml witte wijn
  • zout en peper naar smaak
  • gedroogde peterselie naar smaak

Bereidingswijze

  1. Bak de knoflook in olijfolie gedurende 1 tot 2 minuten. Voeg de champignons toe en bak nog eens 2 minuten, roer af en toe in de koekenpan. Voeg dan de balsamico-azijn en witte wijn toe en bak dit voor nog eens 2 minuten. Breng de champignons op smaak met zout en peper.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1/4
  • Calorieën: 126
  • Vetten: 10,8
  • Koolhydraten: 2,3
  • Eiwitten: 2,9
Ovenschaal met balsamico champignons en platte peterselie.

1 reactie

  1. Lekker bijgerecht, zelfs mijn dochter die geen champignons lust heeft ze gegeten. Niet veel haha maar toch een goed teken.






    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeling 5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

*