Ingrediënten
Schaal
- 400 gr bloemkoolrijst
- 450 gr nasi / bami groente
- 400 gr kipfiletblokjes
- 2 el olijfolie of wokolie
- 50 gr boemboe nasi goreng (conimex)
- 2 stengels bosui
- optioneel: gebakken omelet
Bereidingswijze
- Verwarm in een grote koekenpan de olijfolie. Voeg de kipfiletblokjes toe aan de pan en bak deze binnen 5-6 minuten gaar. Snijd vervolgens de chilipeper in kleine stukjes en voeg deze samen met de rest van de groente toe aan de pan. Bak de groente ca. 2-3 minuten mee.
- Voeg dan de boemboe nasi goreng toe aan de pan en roer dit goed door de kip en groente. Bak ondertussen in een andere koekenpan de bloemkoolrijst binnen 2-3 minuten gaar. Voeg dan ook de bloemkoolrijst toe aan de pan en bak dit kort mee.
- Bak eventueel in een andere koekenpan een omelet. Verdeel de bloemkoolnasi in 2 porties en serveer met gesneden stukjes lente-ui. Eet smakelijk!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1/2 van het totaal
- Calorieën: 414
- Vetten: 12,9
- Koolhydraten: 20,7
- Vezels: 13,5
- Eiwitten: 47,9