Ingrediënten
Schaal
- 300 gr broccoli, vers of diepvries
- 55 gr geraspte cheddar kaas (of een andere kaas)
- 40 gr gesmolten boter
- zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- Verwarm een pannetje met water boven een middelhoog vuur. Voeg als het water kookt de broccoliroosjes toe aan de pan. Kook de roosjes gaar en stevig, ongeveer 5 minuten. Laat het water uit het pannetje na het koken uitlekken en schep de broccoliroosjes in een magnetronbestendige schotel.
- Giet de gesmolten boter over de broccoli en breng het op smaak met zout en peper. Strooi de geraspte cheddar kaas over de broccoliroosjes en plaats het gerecht in de magnetron. Doe de broccoli roosjes ongeveer 1 minuut in de magnetron totdat de kaas is gesmolten.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1/4
- Calorieën: 152
- Vetten: 13,5
- Koolhydraten: 3,6
- Eiwitten: 5,6