Ingrediënten
Schaal
- 150 gr burrata
- 100 gr rucola slamelange
- 150 gr cherrytomaten
- 50 gr prosciutto
- 40 gr groene pesto
- 1 el olijfolie
- handje pijnboompitten
- 30 gr Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
- Snijd op een snijplank de parmaham en cherrytomaten in kleine stukjes. Meng vervolgens in een kleine kom de pesto en olijfolie om de dressing te maken.
- Verdeel de slamelange over twee borden en decoreer met de ham, cherrytomaten en parmezaanse kaas. Snijd vervolgens voorzichtig de burrata door tweeën en leg deze in het midden van beide borden.
- Rooster ten slotte de pijnboompitten kort in een koekenpan en verdeel dit samen met de pestodressing over de borden. Eetsmakelijk!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1/2 van het totaal
- Calorieën: 490
- Vetten: 40,9
- Koolhydraten: 7,1
- Eiwitten: 21,8