Ingrediënten
Schaal
- 240 gr carpaccio (2 pakjes)
- 150 gr rucola slamelange
- 200 gr cherrytomaten
- 100 gr radijs
- 1 komkommer
- 20 gr kappertjes
- 40 gr pijnboompitten
- 40 gr Parmezaanse kaas
- 4 el pesto
- 1 tl citroensap
Bereidingswijze
- Snijd de cherrytomaten doormidden, de komkommer in plakjes en de radijsjes in dunne plakjes. Pak dan de carpaccio erbij en snijd de plakjes in kleinere stukjes. Rooster vervolgens de pijnboompitten ca. 1 minuut in een koekenpan zonder olie.
- Verdeel de rucola slamelange en carpaccio over vier borden en besprenkel dit met de bijgeleverde dressing uit de carpaccio verpakking. Voeg dan ook de tomaatjes, komkommer, radijs en kappertjes toe aan de borden sla en garneer de salade ten slotte met Parmezaanse kaas, groene pesto en citroensap. Eet smakelijk!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1/4 van de salade
- Calorieën: 280
- Vetten: 18,5
- Koolhydraten: 7,2
- Vezels: 2,5
- Eiwitten: 19,6