Ingrediƫnten
Schaal
- 250 ml ongezoete amandelmelk of kokosmelk
- 3 el chiazaad (25 gr)
- 2 el gemalen kokos
- 1 tl vanille aroma
- 1 handje aardbeien, in stukjes gesneden
- Erythritol naar smaak
Bereidingswijze
- Meng in een grote kom de amandelmelk, gemalen kokos, chiazaad, zoetstof en de vanille aroma met een garde goed door elkaar. Verdeel het mengsel dan over 1 schaaltje en laat deze 10 minuten staan. Roer tijdens de 10 minuten af en toe alles goed door elkaar. Zet het schaaltje de hele nacht of minimaal 2 uur in de koelkast en leg de aardbeien op de pudding voor het serveren.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 schaaltje
- Calorieƫn: 256
- Vetten: 20,9
- Koolhydraten: 4
- Vezels: 10,8
- Eiwitten: 7,2