Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Chiapudding met frambozen.

Chiapudding met frambozen

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star 5 sterren uit 1 review
  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 10
  • Totale tijd: 190
  • Porties: 2 porties 1x
  • Categorie: Ontbijt

Ingrediënten

Schaal

Bereidingswijze

  1. Doe de frambozen, kokosmelk, vanille en erythritol of Sweet Maple Syrup in een blender en mix tot de frambozen volledig zijn fijngemalen.
  2. Giet het mengsel in een afsluitbaar potje en voeg het chiazaad toe. Schud goed en zet een paar uur in de koelkast, bij voorkeur een hele nacht, zodat de pudding kan opstijven.
  3. Voeg wat erythritol naar smaak toe aan de Griekse yoghurt.
  4. Verdeel de chiapudding over 2 glazen, gevolgd door een laag Griekse yoghurt. Herhaal deze lagen en eindig met een laatste laag yoghurt. Top af met verse frambozen en granola. Geniet ervan!


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 glaasje (1/2 van het totaal)
  • Calorieën: 488
  • Vetten: 40,4
  • Koolhydraten: 10,9
  • Vezels: 11,7
  • Eiwitten: 14,8