Ingrediënten
Schaal
- 125 gr verse of diepvries frambozen
- 200 ml kokosmelk, 17% vet
- 1/2 tl vanille extract
- 2 tl Lowcarbchef Sweet Syrup Maple of erythritol
- 35 gram chiazaad
- 250 gr Griekse yoghurt, 10% vet
- 30 gr keto granola
- verse frambozen (topping)
Bereidingswijze
- Doe de frambozen, kokosmelk, vanille en erythritol of Sweet Maple Syrup in een blender en mix tot de frambozen volledig zijn fijngemalen.
- Giet het mengsel in een afsluitbaar potje en voeg het chiazaad toe. Schud goed en zet een paar uur in de koelkast, bij voorkeur een hele nacht, zodat de pudding kan opstijven.
- Voeg wat erythritol naar smaak toe aan de Griekse yoghurt.
- Verdeel de chiapudding over 2 glazen, gevolgd door een laag Griekse yoghurt. Herhaal deze lagen en eindig met een laatste laag yoghurt. Top af met verse frambozen en granola. Geniet ervan!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 glaasje (1/2 van het totaal)
- Calorieën: 488
- Vetten: 40,4
- Koolhydraten: 10,9
- Vezels: 11,7
- Eiwitten: 14,8