Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Chiapudding met gebakken peer.

Chiapudding met gebakken peer

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star Geen reviews
  • Chef: Angela Mulder
  • Bereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 10
  • Totale tijd: 260
  • Porties: 2 porties 1x
  • Categorie: Ontbijt

Ingrediënten

Schaal

Chiapudding

Topping


Bereidingswijze

  1. Meng de ingrediënten voor de chiapudding goed door elkaar. Verdeel over 2 glazen en roer de eerste 10 minuten een paar keer door de pudding, zodat de chiazaad niet vast plakt.
  2. Zet vervolgens in de koelkast voor minimaal 4 uur, maar het liefst een hele nacht.
  3. Snijd de peer in stukjes en rasp de gember. Haal de glazen chiapudding uit de koelkast en schep op elk glas 1 el Griekse yoghurt.
  4. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en verwarm de ghee in de pan. Voeg de peer, gember, maple syrup en pumpkin spice toe. Bak de peer in ongeveer 5-10 minuten zacht.
  5. Verdeel de peer over de glazen chiapudding. Garneer de pudding met de amandelpasta en amandelen.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 glas
  • Calorieën: 406
  • Vetten: 27,8
  • Koolhydraten: 15,9
  • Vezels: 14,6
  • Eiwitten: 16,9