Ingrediënten
Schaal
- 2 el chiazaad (20 gram)
- 10 gr vanille eiwitpoeder (optioneel)
- 1 el erythritol (optioneel)
- snufje zout
- 150 ml amandelmelk, ongezoet
- 75 gr verse perzik of bevroren
- 2 el kokosmelk of Griekse yoghurt, 10% vet
- 25 gr Lowcarbchef Keto Granola of zelfgemaakte
- extra perzik voor de topping
Bereidingswijze
- Meng het chiazaad met de eiwitpoeder en het snufje zout. Voeg de amandelmelk toe en roer goed door. Roer vervolgens in de aankomende 10 minuten een paar keer.
- Zet de chiapudding in de koelkast voor minimaal 4 uur, maar het liefst de hele nacht.
- Als de chiapudding klaar is, ga je verder met de perzik. Meng de bevroren perzik met kokosmelk of Griekse yoghurt in een keukenmachine. Voeg wat water toe totdat het een dikke, gladde structuur heeft.
- Meng de perzik met de chiapudding. Laat ongeveer 2 eetlepels gepureerde perzik over.
- Verdeel de chiapudding over een glas en schenk er het overige laagje gepureerde perzik overheen.
- Top af met keto granola en verse perzik stukjes.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 portie
- Calorieën: 349
- Vetten: 23,8
- Koolhydraten: 10,3
- Vezels: 11,1
- Eiwitten: 18,2