Ingrediënten
Schaal
- 250 ml slagroom
- 125 gr Griekse yoghurt
- 3 gelatineblaadjes
- 30 gr Steviala Kristal
- sap van 1 citroen
- 1 tl geraspte citroenschil
Bereidingswijze
- Verwarm de slagroom in een pan met de steviala. Laat de gelatineblaadjes 5 minuten weken in koud water. Knijp de gelatine blaadjes uit en doe ze bij de slagroom in de pan
- Roer totdat de gelatineblaadjes zijn opgelost, maar laat het niet koken. Voeg dan al roerend de yoghurt en citroensap toe. Meng tot een glad mengsel en haal het pannetje dan van het vuur.
- Verdeel het roommengsel over 4 grote of 6 kleine dessertglazen. Laat ze minimaal 4 uur opstijven in de koelkast. Garneer voor het serveren de panna cotta met geraspte citroenschil en een partje citroen. Eet smakelijk!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 schaaltje
- Calorieën: 156
- Vetten: 15,6
- Koolhydraten: 2,2
- Eiwitten: 1,6