Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Cottage cheese ontbijt met fruit en granola.

Cottage cheese ontbijt met fruit en granola

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star 5 sterren uit 5 review(s)
  • Chef: Angela Mulder
  • Bereidingstijd: 5
  • Kooktijd: 5
  • Totale tijd: 10
  • Porties: 1 portie 1x
  • Categorie: Ontbijt

Ingrediënten

Schaal

Bereidingswijze

  1. Voeg het diepvries fruit toe aan een steelpannetje en verwarm boven een laag vuur. Pureer het fruit met een staafmixer als het volledig is ontdooid.
  2. Meng in een kom de cottage cheese met de Griekse yoghurt, erythritol en vanille extract.
  3. Voeg het gepureerde fruit toe aan een schaaltje of glas en laat afkoelen. Voeg dan het yoghurtmengsel toe.  Zet in de koelkast voor de volgende ochtend of voeg gelijk granola toe en genieten maar!


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 schaaltje
  • Calorieën: 422
  • Vetten: 30
  • Koolhydraten: 13,3
  • Vezels: 4,3
  • Eiwitten: 23,5