Ingrediënten
Schaal
- 400 gr volle Griekse yoghurt, 10% vet
- 50 gr blauwe bessen
- 50 gr aardbeien
- 25 gr walnoten
- 25 gr pecannoten
- 25 gr paranoten
- 20 gr erythritol
- 1/2 tl vanille extract
Bereidingswijze
- Leg de noten op de snijplank en gebruik een mes om de noten te snijden naar gewenste grootte. Snijd daarna de blauwe bessen en aardbeien door de helft.
- Voeg de yoghurt, erythritol en vanille extract toe aan een mengkom en mix het goed door. Schenk de yoghurt daarna in je siliconen bakvorm (rond of vierkant). Verdeel de blauwe bessen, aardbeien en noten over je yoghurt. Dek af met huishoudfolie en zet voor minimaal 4 uur in de vriezer.
- Haal de frozen yoghurt naar 4 uur uit de vriezer en breek in de gewenst hoeveelheid stukken (ca. 10 grote stukken). Bewaar de stukjes die je niet opeet in de vriezer.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 stuk (60 gr)
- Calorieën: 108
- Vetten: 9,1
- Koolhydraten: 3,2
- Eiwitten: 2,9