Ingrediënten
Schaal
- 28 gr kokosmeel
- 2 el lijnzaad, fijngemalen
- 2 middelgrote eieren
- 3 eiwitten van middelgrote eieren
- 65 ml ongezoete amandelmelk
- 1/2 tl baksoda
Bereidingswijze
- Doe alle ingrediënten in een keukenmachine of blender. Zet vervolgens de blender aan en mix tot een klontvrij beslag. Verdeel het beslag in 4 porties en zet opzij.
- Verwarm een ingevette koekenpan op een middelhoog vuur. Giet 1/4 van het beslag in de koekenpan. Beweeg de pan heen en weer om het beslag zo dun mogelijk over de bodem te verspreiden. Als er op de bovenkant van de pannenkoek bubbels ontstaan en de randen bruin worden keer je de pannenkoek om. Bak de andere kant tot deze goud-bruin kleurt.
- Serveer de pannenkoek met je favoriete vulling. Eet smakelijk!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 pannenkoek
- Calorieën: 102
- Vetten: 7,8
- Koolhydraten: 5,9
- Eiwitten: 7,8