Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Een heerlijke glutenvrije eiwit pannenkoek met aardbeien en blauwe bessen.

Glutenvrije eiwit pannenkoeken

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star Geen reviews
  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 5
  • Kooktijd: 10
  • Totale tijd: 15 minutes
  • Porties: 4 pannenkoeken 1x
  • Categorie: Lunch, Ontbijt

Ingrediënten

Schaal
  • 28 gr kokosmeel
  • 2 el lijnzaad, fijngemalen
  • 2 middelgrote eieren
  • 3 eiwitten van middelgrote eieren
  • 65 ml ongezoete amandelmelk
  • 1/2 tl baksoda

Bereidingswijze

  1. Doe alle ingrediënten in een keukenmachine of blender. Zet vervolgens de blender aan en mix tot een klontvrij beslag. Verdeel het beslag in 4 porties en zet opzij.
  2. Verwarm een ingevette koekenpan op een middelhoog vuur. Giet 1/4 van het beslag in de koekenpan. Beweeg de pan heen en weer om het beslag zo dun mogelijk over de bodem te verspreiden. Als er op de bovenkant van de pannenkoek bubbels ontstaan en de randen bruin worden keer je de pannenkoek om. Bak de andere kant tot deze goud-bruin kleurt.
  3. Serveer de pannenkoek met je favoriete vulling. Eet smakelijk!


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 pannenkoek
  • Calorieën: 102
  • Vetten: 7,8
  • Koolhydraten: 5,9
  • Eiwitten: 7,8