Ingrediënten
Schaal
- 225 gr halloumi kaas
- 100 gr salade mix naar keuze
- 1 komkommer
- 150 cherrytomaten
- 4 stengels lente-ui
- 1 avocado
- sap van 1 citroen
- 2 el olijfolie
- 1 el balsamico azijn
Bereidingswijze
- Pak een grote snijplank en snijd hierop de bosui, cherrytomaten, komkommer in kleine stukjes. Pak dan de avocado en snijd deze door tweeën. Verwijder vervolgens de pit en schil en snijd ook de avocado in kleine stukjes. Doe de salade, komkommer, cherrytomaten, bosui, avocado in een grote kom en meng alles door elkaar.
- Pak nu een klein kommetje en meng hierin de citroensap, olijfolie en balsamico azijn en zet op zij. Snijd vervolgens de halloumi in even grote plakjes en plaats deze op een warme grill. Grill totdat de halloumi plakjes bruin kleuren.
- Verdeel de salade uit de kom over drie borden en serveer met een aantal halloumi plakjes en de dressing. Eet smakelijk!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1/3
- Calorieën: 318
- Vetten: 24,1
- Koolhydraten: 8,1
- Eiwitten: 17,6