Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Griekse yoghurt met gebakken appel.

Griekse yoghurt met gebakken appel

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star 5 sterren uit 1 review
  • Chef: Angela Mulder
  • Bereidingstijd: 5
  • Kooktijd: 10
  • Totale tijd: 15
  • Porties: 2 porties 1x
  • Categorie: Ontbijt

Ingrediënten

Schaal

Bereidingswijze

  1. Maak de appel schoon en verwijder het klokhuis. Snijd de appel vervolgens in kleine stukjes.
  2. Verwarm een koekenpan op een middelhoog vuur. Voeg de ghee toe en vervolgens de stukjes appel en speculaaskruiden. Bak de appel in 5 tot 10 minuten zacht.
  3. Verdeel de yoghurt over 2 kommen en roer evt. wat notenpaste door de yoghurt. Voeg aan elke kom 1 el collageen of eiwitpoeder toe en roer door, totdat de collageen of eiwitpoeder goed is gemengd.
  4. Verdeel de gebakken appel over de kommetjes en strooi de granola eroverheen.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 schaaltje
  • Calorieën: 428
  • Vetten: 32,6
  • Koolhydraten: 15,7
  • Vezels: 2,8
  • Eiwitten: 16,9