Ingrediënten
Schaal
- 1/2 kleine elstar, santana of goudrenette
- 1/2 el ghee of roomboter
- 1/2 tl speculaaskruiden
- 200 g Griekse yoghurt, 10% vet
- 1 el notenpasta (optioneel)
- 1 el collageen of eiwitpoeder, vanille
- 1 el keto granola
Bereidingswijze
- Maak de appel schoon en verwijder het klokhuis. Snijd de appel vervolgens in kleine stukjes.
- Verwarm een koekenpan op een middelhoog vuur. Voeg de ghee toe en vervolgens de stukjes appel en speculaaskruiden. Bak de appel in 5 tot 10 minuten zacht.
- Verdeel de yoghurt over 2 kommen en roer evt. wat notenpaste door de yoghurt. Voeg aan elke kom 1 el collageen of eiwitpoeder toe en roer door, totdat de collageen of eiwitpoeder goed is gemengd.
- Verdeel de gebakken appel over de kommetjes en strooi de granola eroverheen.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 schaaltje
- Calorieën: 428
- Vetten: 32,6
- Koolhydraten: 15,7
- Vezels: 2,8
- Eiwitten: 16,9