Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Hazelnootpannenkoekjes met stroop.

Hazelnootpannenkoekjes (koolhydraatarm & glutenvrij)

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star Geen reviews
  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 15
  • Totale tijd: 25
  • Porties: 2 porties (6 tot 8 pancakes) 1x
  • Categorie: Ontbijt, Lunch

Ingrediënten

Schaal

Bereidingswijze

  1. Doe alle ingrediënten in een blender. Doe eerst de eieren, water en roomkaas in de blender, zodat de droge ingrediënten niet onderin blijven plakken.
  2. Mix tot een glad beslag en schraap indien nodig langs de zijkanten. Laat het beslag 2 minuten rusten.
  3. Verhit een anti-aanbakpan op middelhoog vuur. Giet voor elke pannenkoek 3 tot 4 eetlepels beslag in de pan (je maakt er 6 tot 8 in totaal)
  4. Zodra er kleine belletjes aan de bovenkant verschijnen, draai de pannenkoek om en bak verder tot beide kanten goudbruin zijn. Herhaal dit proces tot al het beslag is opgebruikt.
  5. Serveer de pannenkoeken met een topping van boter en Lowcarbchef Sweet Syrup.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 portie (3 tot 4 pancakes)
  • Calorieën: 379
  • Vetten: 33,6
  • Koolhydraten: 8,4
  • Vezels: 3,4
  • Eiwitten: 13,9