Ingrediënten
Schaal
- 100 gr bloemkool, fijngemalen
- 110 gr geraspte mozzarella kaas, fijngemalen
- 35 gr geraspte Parmezaanse kaas
- 2 middelgrote eieren
- 1 el bieslook
- 1 tl knoflookpoeder
- 1 tl uienpoeder
- 1/2 tl zwarte peper
Bereidingswijze
- Meng in een grote kom alle ingrediënten goed door elkaar. Verwarm vervolgens het wafelijzer. Doe 1/4 kopje van het beslag in het wafelijzer. Bak de wafels 4 tot 6 minuten.
- Als de wafels na 6 minuten nog blijven plakken aan het ijzer laat ze dan nog eventjes door bakken. Herhaal dit totdat je 4 wafels hebt gebakken. Laat de wafels afkoelen op een bord en doe de wafels die je niet opeet in de koelkast.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 wafel
- Calorieën: 160
- Vetten: 11,2
- Koolhydraten: 1,7
- Eiwitten: 13,2