Ingrediënten
Schaal
- 2 grote eieren
- 1,5 el kokosmeel
- 1/2 tl vanille aroma
- 1/2 tl kaneel
- 3/4 tl bakpoeder
- 1/2 banaan geprakt
- 60 ml kokosmelk
Bereidingswijze
- Meng in een middelgrote kom de eieren, kokosmelk, banaan en vanille aroma. Pak dan een andere kom en meng hierin de kaneel, kokosmeel en bakpoeder. Voeg dan het meelmengsel bij het eimengsel en meng dit tot een glad beslag.
- Pak dan een kleine koekenpan en verwarm wat boter of olie. Pak vervolgens een eetlepel beslag en doe dit in de pan. Zodra er bubbels vorem op het oppervlak van de pancake draai je hem om (ongeveer na anderhalf minuut bakken). Bak na het omdraaien nog een 30 seconden en klaar is de pancake. Herhaal deze stap totdat je beslag op is.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 pancake
- Calorieën: 58
- Vetten: 3,8
- Koolhydraten: 3,3
- Eiwitten: 2,6