Ingrediënten
Schaal
- 1 zak broodmix Lowcarbchef
- 330 gram water
- 1 zakje gist
- 100 gr witte ui of rode ui
- 100 gr geraspte kaas
Bereidingswijze
- Voeg het gist toe aan het warme water en roer goed. Versnipper de ui in kleine stukjes en zet de geraspte kaas klaar. Voeg de broodmix, geraspte kaas en ui toe aan de mengkom. Meng goed, voeg het water met de gist toe en kneed het geheel ca. 15 minuten tot een soepel deeg.
- Vorm het deeg tot een brood en plaats de deegrol in een cake of broodvorm. Dek af met een vochtige theedoek en laat minimaal 60 minuten rijzen op een warme plek.
- Verwarm de oven voor op 200 graden en bak het brood ca. 40 minuten in de voorverwarmde oven. Laat het kaas-uienbrood daarna buiten de oven afkoelen. Snijd in plakjes en genieten maar!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 sneetje (35 gr)
- Calorieën: 117
- Vetten: 5,9
- Koolhydraten: 2,6
- Eiwitten: 11,4