Ingrediënten
Schaal
Wentelteefjes
- 1 ei (M)
- 40 gr erythritol
- 100 ml volle (plantaardige) melk
- 2 tl kaneel
- snufje zout
- 4 sneetjes keto brood
- 4 el ghee of roomboter
Toppings
- 2 el erythritol poedersuiker
- 1 handje blauwe bessen
- 1 handje frambozen
Bereidingswijze
- Klop met een garde het ei los en voeg tijdens het kloppen de erythritol, melk, kaneel en het zout toe. Schenk het beslag in een grotere kom of ovenschaal. Haal de sneetjes brood door het ei mengsel, zodat het brood aan beide kanten goed bedekt is.
- Verwarm de ghee of boter in een koekenpan. Voeg 1 sneetje toe en bak deze aan beide kanten goudbruin (ca. 1 minuut). Herhaal dit met de andere sneetjes brood.
- Verdeel de wentelteefjes over 2 borden en garneer met erythritol poedersuiker en verse bosvruchten.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 2 sneetjes
- Calorieën: 371
- Vetten: 26,2
- Koolhydraten: 7,3
- Eiwitten: 23,3