Ingrediënten
Schaal
Wafels
- 3 eieren (M)
- 30 gr roomboter, gesmolten
- 100 gr zachte roomkaas
- 30 gr kokosmeel
- 25 gr erythritol
- 4 gr bakpoeder
- 1/2 tl vanille extract
Topping
- 50 gr blauwe bessen
Bereidingswijze
- Verwarm het wafelijzer zoals beschreven in de handleiding van jouw wafelijzer. Voeg vervolgens de eieren, roomboter en roomkaas toe aan een mengkom. Klop met een elektrische mixer luchtig en voeg tijdens het kloppen de overige ingrediënten toe. Mix totdat alles goed is gemengd.
- Spatel het beslag nu op de voorverwarmde wafelijzer. Bak dit vervolgens goudbruin en leg ze daarna op een bord. Herhaal de stappen tot je 6 wafels gemaakt hebt.
- Serveer warm of koud. Je kunt ze goed in de koelkast bewaren of per stuk invriezen. Ze zijn ca. 3 dagen houdbaar in de koelkast of 3 maanden in de vriezer.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 2 wafels
- Calorieën: 248
- Vetten: 20,4
- Koolhydraten: 4,8
- Vezels: 4,5
- Eiwitten: 8,4