Ingrediënten
Schaal
- 1 komkommer, gekoeld
- 40 gr groene pesto
- 1 bol mozzarella
- 80 gr kipfilet (plakjes)
- 1/4 rode paprika
- handje rucola
- handje pijnboompitten
Bereidingswijze
- Was de komkommer en snijd de uiteindes eraf. Pak vervolgens een kaasschaaf en schaaf hiermee de komkommer in lange plakjes. Leg de lange plakken even op een vel keukenpapier om het overtollige vocht uit te laten lekken. Snijd ondertussen de rode paprika en kipfilet in kleine stukjes en de mozzarella in dunne plakjes.
- Dep elk plakje komkommer goed droog en besmeer de plakjes vervolgens met een beetje groene pesto. Beleg de plakjes met kipfilet, mozzarella, reepjes paprika, rucola en pijnboompitten. Rol de plakken strak op en zet ze vast met een prikkertje. Eet smakelijk!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 portie (5 rolletjes)
- Calorieën: 315
- Vetten: 22,6
- Koolhydraten: 6,1
- Vezels: 0,8
- Eiwitten: 20,7