Ingrediënten
Schaal
- 130 gr amandelmeel
- 2 el kokosmeel
- 2 kleine rijpe bananen
- 1 el geraspte kokos
- snufje zout
- snufje kaneel
- handje noten
- 1 1/2 tl bakpoeder
- 25 gr erythritol
- 3 middelgrote eieren
- olie om in te vetten
- 2 el geschaafde amandelen
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175°C. Doe de bananen in een blender en maal ze fijn. Meng vervolgens alle droge ingrediënten in een grote kom. Voeg dan de gemalen bananen en de eieren toe aan de kom en meng met een garde tot een glad beslag.
- Pak vervolgens een kleine cakevorm en bekleed deze met een vel bakpapier. Verdeel het bananenbrood beslag over de cakevorm en garneer met een handje geschaafde amandelen. Plaats de cakevorm op een rooster en bak 50 tot 55 minuten in de voorverwarmde oven! Snijd het koolhydraatarme bananenbrood na afloop in 12 gelijke stukken en genieten maar!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 sneetje
- Calorieën: 98
- Vetten: 7,3
- Koolhydraten: 4,6
- Eiwitten: 4,1