Ingrediënten
Schaal
Brood
- 1 verpakking Keto Broodmix Lowcarbchef
- 320 gr water
Beleg
- 1 el mayonaise
- 1 tl mosterd
- handjevol veldsla melange
- 1 tomaat
- 1 gekookt eitje
- 2 kleine plakken ham of 1 grote
- 1 plak kaas
- 1/4 komkommer
Bereidingswijze
- Bak het Lowcarbchef Keto brood volgens de instructie op de verpakking in de broodbakmachine of heteluchtoven. Laat het brood daarna minimaal 45 minuten afkoelen. Snijd vervolgens 3 sneetjes van het brood.
- Breng een pan met water aan de kook. Voeg het eitje toe aan het kokende water en kook ca. 6 tot 8 minuten (6 minuten voor een zacht ei, 8 minuten voor hard). Maak ondertussen de groente schoon en snijd de tomaat en komkommer in plakken.
- Smeer de mayonaise en mosterd uit op twee plakjes brood. Leg een sneetje neer en leg hier de kaas, wat veldsla en komkommer op. Plaats nu een snede met mayo en mosterd hier bovenop. Beleg dit sneetje vervolgens met ham, tomaat, sla en het gekookte ei. Dek ten slotte af met het laatste sneetje met mayonaise en mosterd.
- Serveer je broodje gezond met een prikker en genieten maar!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 broodje gezond
- Calorieën: 563
- Vetten: 37
- Koolhydraten: 8,5
- Eiwitten: 43,7