Ingrediënten
Schaal
Chiapudding
- 25 gr chiazaad
- 1 el eiwitpoeder, vanille
- 70 gr aardbeien (vers of diepvries)
- 125 ml kokosmelk, 17% vet
- 50 ml volle yoghurt
- 2 el water
- zoetstof erythritol (optioneel)
Topping
- 3 aardbeien
- 2 el volle yoghurt
Bereidingswijze
- Meng alle ingrediënten voor de chiapudding in een blender of keukenmachine goed door elkaar. Proef de pudding en voeg eventueel wat zoetstof naar smaak toe.
- Schenk de pudding over in een glazen potje of bakje en zet minimaal 2 uur in de koelkast of het liefst een hele nacht.
- Haal de chiapudding uit de koelkast. Top af met yoghurt, aardbeien en wat pecannoten.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 portie
- Calorieën: 435
- Vetten: 33,8
- Koolhydraten: 10,8
- Vezels: 12,1
- Eiwitten: 16,6