Ingrediënten
Schaal
- 400 ml volvette kokosmelk
- 150 gr aardbeien
- citroensap van een 1/2 citroen
- 30 gr erythritol
Bereidingswijze
- Zet het blikje volvette kokosmelk minimaal 3 uur in de koelkast, bij voorkeur een hele nacht. Lepel vervolgens de kokoscrème uit het blik in een blender en laat het vocht achter in het blik.
- Voeg vervolgens ook de aardbeien, citroensap en erythritol toe aan de blender en zet de blender aan totdat alles goed is gemengd.
- Verdeel het ijsmengsel over 4-6 ijsvormpjes en plaats de ijsvormpjes een uur in de vriezer. Doe na een uur voorzichtig de ijsstokjes in de vormpjes. Doe de vormpjes terug in de vriezer. Na circa. 6 tot 8 uur zijn de ijsjes klaar. Eet smakelijk!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 ijsje
- Calorieën: 137
- Vetten: 13,8
- Koolhydraten: 2,8
- Eiwitten: 0,4