Ingrediënten
Schaal
- 200 gr amandelmeel
- 1 tl bakpoeder
- snufje zout
- 30 gr erythritol
- 150–200 ml kokosmelk
- boter om in te vetten
- 2 middelgrote eieren
- 2 kleine rijpe bananen
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Pak vervolgens een muffinvorm voor 12 stuks en vet deze in met boter. Pak een blender en maal hierin 1,5 banaan fijn.
- Meng in een grote kom de amandelmeel, bakpoeder en zout. Pak dan een andere kom en klop hierin de eieren, kokosmelk, fijngemalen banaan en erythritol samen.
- Doe het eimengsel voorzichtig bij het meel en meng dit door elkaar. Verdeel het beslag over de 12 vormpjes en snijd de overgebleven halve banaan in plakjes. Garneer elke muffin met een plakje banaan. Bak de bananen muffins 20-25 minuten in de voorverwarmde oven en genieten maar!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 muffin
- Calorieën: 146
- Vetten: 12,0
- Koolhydraten: 6,4
- Eiwitten: 4,7