Ingrediënten
Schaal
- 30 gr hennepzaad
- 5 gr chiazaad
- 5 gr kokosvlokken
- 10 gr eiwitpoeder, vanille
- snufje zout
- snufje kaneel
- erythritol (optioneel)
- 1/4 appel
- 75 ml kokosmelk, 17% vet
- 40 ml amandelmelk, ongezoet
- handje frambozen
- handje bosbessen
- handje geroosterde noten (optioneel)
Bereidingswijze
- Meng de hennepzaad, chiazaad, kokosvlokken, eiwitpoeder, snufje zout en kaneel. Gebruik je eiwitpoeder zonder zoetstof? Voeg dan een beetje erythritol naar smaak toe.
- Rasp de appel en voeg dit toe aan het zadenmengsel.
- Schenk de kokosmelk en amandelmelk erbij en roer goed. Is de pap te dik? Voeg dan wat extra kokosmelk of amandelmelk toe.
- Zet minimaal 4 uur in de koelkast of het liefst een hele nacht.
- Hak de noten grof en garneer de bircher muesli voor het serveren met de noten, frambozen en bosbessen.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 portie
- Calorieën: 442
- Vetten: 33,9
- Koolhydraten: 10
- Vezels: 6,3
- Eiwitten: 20,9