Ingrediënten
Schaal
Bowl
- 100 gr bloemkoolroosjes, bevroren
- 50 gr blauwe bessen, bevroren
- 1/4 courgette
- 125 ml amandelmelk, ongezoet
- 1 schepje eiwitpoeder vanille
- optioneel: erythritol naar smaak
Topping
- 1 el notenpasta naar keuze
- handje pecannoten
- 1 tl kokosrasp
- 1 tl hennepzaad
- 1 el zonnebloempitten of pompoen
Bereidingswijze
- Snijd de courgette in blokjes en voeg dit samen met de bevroren bloemkool en blauwe bessen toe aan een keukenmachine of blender. Mix totdat, alles is fijngemalen
- Voeg de amandelmelk en het eiwitpoeder toe en mix nog eens goed. Schenk of schep de smoothie bowl in een kom en garneer met de toppings.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 bowl
- Calorieën: 403
- Vetten: 24,6
- Koolhydraten: 13,1
- Vezels: 8,9
- Eiwitten: 25,2