Ingrediënten
Schaal
- 3 middelgrote eieren
- 85 gr roomkaas (philadelphia)
- 10 gr kokosmeel
- 5 gr Steviala Kristal
- 1 tl kaneel
- 50 gr aardbeien
- optioneel: suikervrije chocolade of Steviala Frost
- boter of olie
Bereidingswijze
- Meng in een grote kom met een garde de eieren, kokosmeel, Steviala kristal. Verwarm vervolgens de roomkaas in een pannetje. Voeg de roomkaas vervolgens toe aan het eimengsel en meng nog eens goed. Laat het beslag een aantal minuten rusten.
- Verwarm vervolgens een el boter of olie. Doe m.b.v. van een soeplepel 1/4 van het beslag in de pan en draai de pan om het beslag te verdelen.
- Bak de crêpe boven een laag vuur en draai hem om wanneer de onderkant goudbruin is. Herhaal dit to het beslag op is. Snijd ondertussen de aardbeien in plakjes en verdeel deze over de gebakken pannenkoeken.
- Garneer de crêpes eventueel met gesmolten suikervrije chocolade of Stevia Frost poedersuiker.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 crêpe
- Calorieën: 114
- Vetten: 8,9
- Koolhydraten: 2,1
- Eiwitten: 5,9