Ingrediënten
Schaal
- 500 gr rauwe bieten
- 4 bospenen of 150 gr rauwkost peen julienne
- 100 gr rucola
- 100 gr feta kaas
- 25 ml olijfolie
- 15 ml appelcider azijn
Bereidingswijze
- Pak een grote snijplank en snijd hierop de uiteindes van de bieten weg. Schil de bieten vervolgens met een dunschiller en snijd eventueel een dun plakje van de boven- en onderkant af. Spoel de knol daarna even af onder de kraan.
- Pak nu een groot bakje en rasp boven het bakje alle bietjes fijn. Doe hetzelfde met de vier bospenen. Pak nu vier borden en verdeel de rucola gelijkmatig. Voeg de geraspte wortel en bieten toe en garneer met de feta kaas.
- Om de dressing te maken doe je de olijfolie en appelcider azijn in een bakje en meng je dit goed door elkaar. Besprenkel de dressing over de detox salade! Eet smakelijk
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 portie
- Calorieën: 168
- Vetten: 10,3
- Koolhydraten: 9,9
- Eiwitten: 6,9