Ingrediënten
Schaal
- 5 eieren
- 1/2 klein sjalotje
- 2 el mayonaise
- 1 tl mosterd
- 1 tl kerriepoeder
- snufje paprikapoeder
- zout en peper naar smaak
- 1 el verse bieslook
Bereidingswijze
- Breng een pan met water aan de kook. Voeg de eieren voorzichtig toe aan de pan en kook ze in 8 minuten hard. Laat de eieren na het koken direct schrikken in koud water. Pel vervolgens de eieren en prak ze fijn met een vork.
- Meng in een kom de mayonaise, mosterd, kerrie en paprikapoeder. Snijd dan de sjalot heel fijn en voeg dit samen met de geprakte eieren toe aan de kom. Snijd vervolgens de verse bieslook fijn en gebruikt dit als garnering. Serveer de eiersalade op een koolhydraatarm broodje of cracker. Eet smakelijk!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1/3 van het totaal
- Calorieën: 151
- Vetten: 12,6
- Koolhydraten: 0,7
- Eiwitten: 8,2