Ingrediënten
Schaal
- 2 eieren
- 100 gr Franse kwark
- 30 gr kokosmeel of 50 gr amandelmeel
- 4 gr bakpoeder
- 1 el Italiaanse kruiden
- 40 gr geraspte mozzarella
- zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- Verwarm je wafelijzer zoals beschreven in de handleiding. Vet het ijzer eventueel in met een beetje boter of olie. Voeg ondertussen alle ingrediënten toe aan een mengkom en meng dit met een garde goed door elkaar.
- Spatel het beslag op het ijzer en bak de wafels goudbruin. Herhaal totdat je ca. 5 wafels hebt gebakken. Serveer de wafels warm of koud en beleg eventueel met een gebakken eitje of hartig beleg.
- De wafels blijven zeker 2 dagen goed in de koelkast of langer in de vriezer.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 wafel
- Calorieën: 127
- Vetten: 9,4
- Koolhydraten: 2,1
- Eiwitten: 8,1