Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Koolhydraatarme hazelnootpasta.

Koolhydraatarme hazelnootpasta

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star Geen reviews
  • Chef: Angela Mulder
  • Bereidingstijd: 15
  • Kooktijd: 15
  • Totale tijd: 30
  • Porties: 300 gram 1x
  • Categorie: Ontbijt, Lunch

Ingrediënten

Schaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de heteluchtoven voor op 180 graden. Bekleed vervolgens een bakplaat met bakpapier en verdeel de hazelnoten over de plaat. Rooster de hazelnoten ca. 12 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  2. Haal de bakplaat uit de oven en laat de hazelnoten helemaal afkoelen. Verwijder de vliesjes van de hazelnoten door ze in een handdoek te schudden en los te rollen.
  3. Doe de hazelnoten in een keukenmachine en maal net zo lang totdat er een pasta ontstaat. Voeg dan de erythritol, cacaopoeder en MCT-olie toe. Meng nogmaals totdat er een geheel ontstaat. Voeg extra erythritol toe indien gewenst.
  4. Schep de pasta over in een glazen potje. De hazelnootpasta blijft zeker 1 tot 2 weken goed in de koelkast.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 portie (20 gram)
  • Calorieën: 127
  • Vetten: 11,8
  • Koolhydraten: 1,6
  • Vezels: 0,9
  • Eiwitten: 2,9