Ingrediënten
Schaal
- 5 grote eieren (L)
- 250 ml kokosmelk
- 50 gr kokosmeel
- 70 gr geraspte kokos
- 60 gr Steviala Kristal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 165 graden. Pak 2 grote komen en doe in de een kom het eigeel en in de andere kom het eiwit. Klop de eiwitten stijf en voeg de Steviala Kristal toe.
- Pak nu de kom met het eigeel en voeg de kokosmelk, kokosmeel en geraspte kokos toe en meng dit met een elektrische mixer tot een beslag zonder klonten.
- Meng nu met een spatel het kokosbeslag door de geklopte eiwitten tot een homogeen beslag. Doe het beslag in een ingevette ovenschotel met bakpapier en bak de kokoscake 35-40 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cake goed afkoelen en snijd vervolgens in 18 stukjes. Eet smakelijk!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 stukje
- Calorieën: 68
- Vetten: 4,9
- Koolhydraten: 1,8
- Eiwitten: 3,1