Ingrediënten
Schaal
- 200 gr witte kool, fijngesneden
- 150 gr rode kool, fijngesneden
- 100 gr geraspte wortel
- 10 radijsjes
- 1 stengel lente-ui
- 150 gr zure room
- 65 ml mayonaise
- 1 el citroensap
- 1/8 tl uienpoeder
- 1/4 tl zwarte peper
Bereidingswijze
- Snijd op een grote snijplank de radijsjes in reepjes en de lente-ui in kleine stukjes. Meng vervolgens in een grote kom de witte kool, rode kool, geraspte wortel, lente-ui en radijsjes.
- Pak er dan nog een kom bij en meng hierin de mayonaise, zure room en de kruiden. Roer vervolgens de dressing door de koolsalade. Verdeel in 6 porties en serveer met citroensap.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1/6
- Calorieën: 129
- Vetten: 11,8
- Koolhydraten: 4,5
- Eiwitten: 2,2