Ingrediënten
Schaal
- 80 gr lijnzaad, gebroken
- 2–3 middelgrote eieren
- 55 gr geraspte Parmezaanse kaas
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een grote kom alle ingrediënten goed door elkaar. Verdeel het beslag in 6 evengrote grote balletjes deeg.
- Plaats een stuk bakpapier op een bakplaat en leg hier de 6 balletjes deeg op. Druk met de achterkant van een lepel de balletjes deeg plat en vorm tot een rond broodje.
- Bak de lijnzaadbroodjes 10-12 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de broodjes na het bakken afkoelen. Beleg de broodjes met je favoriete koolhydraatarme broodbeleg!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 2 broodjes
- Calorieën: 223
- Vetten: 17,2
- Koolhydraten: 2,3
- Eiwitten: 15,1