Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Koolhydraatarme mini cheesecakes met blauwe bessen.

Koolhydraatarme mini cheesecakes

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star Geen reviews
  • Chef: Quint Kames
  • Bereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 35
  • Totale tijd: 45
  • Porties: 10 mini cheesecakes 1x
  • Categorie: Dessert, Snacks
  • Keuken: Amerikaans

Ingrediënten

Schaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de roomkaas uit de koelkast en laat het op kamer temperatuur komen. Voeg de zachte roomkaas toe aan een grote kom en klop het met een elektrische mixer romig. Voeg vervolgens de eieren, Sukrin Icing, xanthaangom en vanille aroma toe aan de kom. Klop het geheel met een elektrische mixer tot een glad beslag.
  2. Voeg de blauwe bessen en geschaafde amandelen toe aan de kom en spatel dit voorzichtig door het beslag. Pak nu een muffinvorm en bekleed deze met 10 papieren muffinvormpjes. Verdeel het beslag over de 10 vormpjes en schuif de muffinvorm in de oven.
  3. Bak de mini cheesecakes 30-35 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cheesecakes na het bakken minimaal een half uur afkoelen op kamer temperatuur en daarna in de koelkast. Serveer de mini cheesecakes koud. Eet smakelijk!


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 mini cheesecake
  • Calorieën: 131
  • Vetten: 11,3
  • Koolhydraten: 2,7
  • Eiwitten: 4,0