Ingrediënten
Schaal
- 60 gr hennepzaad
- 15 gr lijnzaadmeel
- 15 gr chiazaad
- 15 gr vanille eiwitpoeder (ongezoet)
- 1 tot 2 el erythritol (optioneel)
- 120 ml kokosmelk, 17% vet
- 120 ml amandelmelk, ongezoet
- 2 tl pindakaas + extra voor garnering
- stevia druppels caramel (optioneel)
- handje cacao nibs (optioneel)
- handje frambozen (optioneel)
Bereidingswijze
- Meng alle droge ingrediënten met elkaar en voeg de kokosmelk en amandelmelk toe. Meng goed door elkaar en verdeel de pap in twee dessertglazen of kommetjes. Voeg nu aan elk glaasje ook een tl pindakaas toe en roer dit door de pap.
- Laat de pap 10 minuten staan en roer dan nogmaals. Zet de glazen vervolgens minimaal 4 uur in de koelkast of het liefst een hele nacht.
- Haal voor het serveren uit de koelkast en voeg indien nodig wat extra kokosmelk of amandelmelk toe. Garneer met frambozen, cacao nibs en pindakaas. Eet smakelijk!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 schaaltje
- Calorieën: 427
- Vetten: 32,9
- Koolhydraten: 4,2
- Vezels: 8,8
- Eiwitten: 23