Ingrediënten
Schaal
- 2 eieren (M)
- 2 Lowcarbchef afbakpistolets
- 1/2 avocado, eetrijp
- 1 el mayonaise
- 1/4 komkommer
- 1/4 rode ui
- 100 gr filet american
- zout en peper
- handje verse rucola
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 210 graden.
- Breng een pan met water aan de kook. Voeg de eieren toe en kook de eieren 7 minuten, of zo lang als je zelf lekker vindt. Laat de gekookte eieren schrikken in koud water en pel ze.
- Bak als de oven klaar is, de koolhydraatarme pistolets in 5 tot 7 minuten af.
- Pureer met een staafmixer de avocado en mayonaise. Snijd vervolgens de komkommer in plakjes en de rode ui in zo dun mogelijke ringen
- Besmeer de pistolets met filet american en leg hier de rode ui ringen bovenop. Snijd eieren in plakjes en verdeel dit gelijkmatig over de ui en filet american.
- Verdeel nu de avocado-mayonaise over de eitjes en kruid met wat zout en zwarte peper. Leg de plakjes komkommer er bovenop. Leg tenslotte wat rucola bovenop de kommer en doe het broodje dicht.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 pistolet met filet
- Calorieën: 438
- Vetten: 30,7
- Koolhydraten: 9,8
- Vezels: 9,1
- Eiwitten: 26,9