Ingrediënten
Schaal
- 2 koolhydraatarme wraps (lowcarbchef)
- 125 gr champignons
- 1/4 courgette
- 1/2 rode paprika
- 100 ml tomatensaus
- 100 gr pittige geraspte kaas
- 40 gr parmaham
- 40 gr salami
- 1 el gedroogde oregano
- 45 gr rucola
- optioneel: handje geraspte Parmezaanse kaas
- 1 el olijfolie
Bereidingswijze
- Verwarm de heteluchtoven voor op 200 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Snijd de gekozen groenten in dunne plakjes of reepjes. Snijd voor dit recept de champignons en de courgette in plakjes en de paprika in dunne reepjes.
- Smeer de wraps in met tomatensaus. Beleg met de groenten, de geraspte kaas en de vleeswaren. Strooi er wat oregano overheen.
- Bak de pizza wraps 10 minuten in de voorverwarmde oven. Garneer de pizza wraps met rucola, handje Parmezaanse kaas en druppel er wat olijfolie overheen.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 pizza wrap
- Calorieën: 491
- Vetten: 32,7
- Koolhydraten: 9,6
- Vezels: 12,5
- Eiwitten: 32,7