Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Koolhydraatarme pizza gemaakt van wraps.

Koolhydraatarme pizza wraps

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star 5 sterren uit 2 review(s)
  • Chef: Angela Mulder
  • Bereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 10
  • Totale tijd: 20
  • Porties: 2 pizza wraps 1x
  • Categorie: Diner
  • Keuken: Italiaans

Ingrediënten

Schaal
  • 2 koolhydraatarme wraps (lowcarbchef)
  • 125 gr champignons
  • 1/4 courgette
  • 1/2 rode paprika
  • 100 ml tomatensaus
  • 100 gr pittige geraspte kaas
  • 40 gr parmaham
  • 40 gr salami
  • 1 el gedroogde oregano
  • 45 gr rucola
  • optioneel: handje geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 el olijfolie

Bereidingswijze

  1. Verwarm de heteluchtoven voor op 200 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd de gekozen groenten in dunne plakjes of reepjes. Snijd voor dit recept de champignons en de courgette in plakjes en de paprika in dunne reepjes.
  3. Smeer de wraps in met tomatensaus. Beleg met de groenten, de geraspte kaas en de vleeswaren. Strooi er wat oregano overheen.
  4. Bak de pizza wraps 10 minuten in de voorverwarmde oven. Garneer de pizza wraps met rucola, handje Parmezaanse kaas en druppel er wat olijfolie overheen.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 pizza wrap
  • Calorieën: 491
  • Vetten: 32,7
  • Koolhydraten: 9,6
  • Vezels: 12,5
  • Eiwitten: 32,7