Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Rocky road met spekjes, koekjes en noten.

Koolhydraatarme rocky road

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star 5 sterren uit 2 review(s)
  • Chef: Anne Verhoeve
  • Bereidingstijd: 140
  • Totale tijd: 140
  • Porties: 24 stukjes 1x
  • Categorie: Dessert, Snacks

Ingrediënten

Schaal

Rocky road:

Topping:


Bereidingswijze

  1. Doe de roomboter, pure chocolade, melkchocolade en Caramel siroop in een steelpan en laat dit al roerend smelten. Snijd ondertussen het koekje, walnoten, pecannoten, paranoten en spekjes in kleine stukjes (grof).
  2. Haal de pan met de gesmolten chocolade van het vuur en roer de gesneden koekjes, noten en spekjes erdoorheen. Spatel de inhoud van de pan vervolgens in een bakvorm bekleed met bakpapier (20×20 cm) en zet deze minimaal 2 uur in de koelkast.
  3. Smelt als de rocky road klaar is de witte chocolade au-bain-marie. Vul een steelpan met een laagje water en zet hier een hittebestendige kom bovenop. Voeg dan de witte chocolade en kokosolie toe en smelt de chocolade.
  4. Snijd de rocky road in 24 blokjes en versier elk stukje met gesmolten witte chocolade. Je kunt de rocky road bewaren in de koelkast of invriezen!


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 blokje (1/24)
  • Calorieën: 138
  • Vetten: 12,9
  • Koolhydraten: 2,1
  • Eiwitten: 2,2