Ingrediënten
Schaal
Rocky road:
- 85 gram roomboter
- 85 gr melkchocolade, suikervrij
- 150 gr pure chocolade, 85% cacao
- 30 gr Lowcarbchef Caramel Syrup
- 1 Lowcarbchef Keto Cookie
- 75 gr walnoten
- 25 gr pecannoten
- 25 gr paranoten
- optioneel: 80 gr Sweet Switch marshmallows
Topping:
- 30 gr witte chocolade, suikervrij
- 1/2 tl kokosolie
Bereidingswijze
- Doe de roomboter, pure chocolade, melkchocolade en Caramel siroop in een steelpan en laat dit al roerend smelten. Snijd ondertussen het koekje, walnoten, pecannoten, paranoten en spekjes in kleine stukjes (grof).
- Haal de pan met de gesmolten chocolade van het vuur en roer de gesneden koekjes, noten en spekjes erdoorheen. Spatel de inhoud van de pan vervolgens in een bakvorm bekleed met bakpapier (20×20 cm) en zet deze minimaal 2 uur in de koelkast.
- Smelt als de rocky road klaar is de witte chocolade au-bain-marie. Vul een steelpan met een laagje water en zet hier een hittebestendige kom bovenop. Voeg dan de witte chocolade en kokosolie toe en smelt de chocolade.
- Snijd de rocky road in 24 blokjes en versier elk stukje met gesmolten witte chocolade. Je kunt de rocky road bewaren in de koelkast of invriezen!
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 blokje (1/24)
- Calorieën: 138
- Vetten: 12,9
- Koolhydraten: 2,1
- Eiwitten: 2,2