Ingrediënten
Schaal
- 75 gr pecannoten
- 50 gr amandelen
- 60 gr amandelpasta
- 35 gr erythritol poeder
- 1 el hennepzaad
- 2 el amandelmelk, ongezoet
- kokosrasp
- chocoladestukjes, 85% cacao (optioneel)
Bereidingswijze
- Meng de pecannoten en amandelen in een keukenmachine tot ze kruimelig zijn.
- Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng tot een gladde massa. Voeg extra amandelmelk toe als het mengsel te droog is.
- Zet het ‘deeg’ de koelkast voor 30 minuten, zodat het kan opstijven.
- Vorm van het deeg 8 balletjes van en rol deze door kokosrasp. Optioneel: voeg stukjes chocolade toe aan de snackballetjes.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 balletjes (1/8 van het totaal)
- Calorieën: 158
- Vetten: 4,6
- Koolhydraten: 2
- Vezels: 2,1
- Eiwitten: 14,1