Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Koolhydraatarme taartbodem

Koolhydraatarme taartbodem

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star Geen reviews
  • Chef: Angela Mulder
  • Bereidingstijd: 10
  • Kooktijd: 25
  • Totale tijd: 35
  • Porties: 1 taartbodem 1x
  • Categorie: Snacks

Ingrediënten

Schaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden
  2. Meng het amandelmeel, kokosmeel, erythritol en snufje zout met elkaar.
  3. Smelt de boter en voeg dit samen met het ei toe. Meng en kneed tot er een bal deeg ontstaat.
  4. Smeer wat boter over de bodem en randen van een quichevorm of springvorm van 22 cm en bekleed de bodem met bakpapier.
  5. Verdeel het deeg over de vorm en druk goed aan. Maak ook een opstaand randje.
  6. Bak de bodem 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven.
  7. Haal uit de oven en vul de taart nu met een vulling naar keuze.


Voedingswaarden

  • Portiegrootte: 1 taartbodem
  • Calorieën: 2142
  • Vetten: 206,8
  • Koolhydraten: 17,1
  • Vezels: 27,2
  • Eiwitten: 54,9