Ingrediënten
Schaal
- 200 gr amandelmeel
- 20 gr kokosmeel
- 50 gr erythritol
- 110 gr roomboter, ongezouten
- 1 ei (M)
- snufje zout
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden
- Meng het amandelmeel, kokosmeel, erythritol en snufje zout met elkaar.
- Smelt de boter en voeg dit samen met het ei toe. Meng en kneed tot er een bal deeg ontstaat.
- Smeer wat boter over de bodem en randen van een quichevorm of springvorm van 22 cm en bekleed de bodem met bakpapier.
- Verdeel het deeg over de vorm en druk goed aan. Maak ook een opstaand randje.
- Bak de bodem 15 tot 20 minuten in de voorverwarmde oven.
- Haal uit de oven en vul de taart nu met een vulling naar keuze.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 taartbodem
- Calorieën: 2142
- Vetten: 206,8
- Koolhydraten: 17,1
- Vezels: 27,2
- Eiwitten: 54,9