Ingrediënten
Schaal
Bereidingswijze
- Meng in een grote kom met een garde het eiwit, water en kokosmeel. Laat het mengsel even rusten en voeg dan de kruiden en het bakpoeder toe en meng nog eens goed.
- Verwarm een licht ingevette koekenpan (het liefst eentje van ongeveer 25 cm groot) boven een middelhoog vuur. Giet als de pan goed is opgewarmd 1/4 van het beslag in de pan. Verspreid het beslag zo dun mogelijk over de pan. Draai de tortilla om zodra de bovenkant niet meer glimmend en plakkerig is. Bak dan nog eens 2 minuten aan beide kanten goudbruin en plaats op een bord.
- Doe vervolgens weer een beetje olie in de pan en doe 1/4 van het beslag in de pan. Bak de tortilla aan beide kanten goudbruin. Herhaal totdat je 4 tortilla’s hebt gebakken.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 grote tortilla
- Calorieën: 33
- Vetten: 0,8
- Koolhydraten: 1,3
- Eiwitten: 4,6