Ingrediënten
Schaal
- 150 gr aardbeien
- 40 gr frambozen
- 40 gr blauwe bessen
- 350 ml water
- 10 ml citroensap
- 20 gr erythritol poeder(suiker)
Bereidingswijze
- Snijd de frambozen, blauwe bessen en aardbeien door de helft. Voeg vervolgens het water, de citroensap, de gesneden aardbeien en de erythritol poeder toe aan een blender.
- Zet de blender aan en mix tot een glad mengsel. Verdeel de gesneden blauwe bessen frambozen over de 8 vormpjes. Schenk nu voorzichtig het mengsel uit de blender in de vormpjes.
- Dek de vormpjes af met huishoudfolie en zet ze minimaal 6 uur in de vriezer. Maak de ijsjes voor het serveren los met een beetje warm water.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 ijsje
- Calorieën: 9
- Vetten: 0
- Koolhydraten: 1,7
- Vezels: 0,5
- Eiwitten: 0,2