Ingrediƫnten
Schaal
- 120 ml amandelmelk, ongezoet
- 60 ml kokosmelk, 17% vet
- 1,5 el notenpasta
- snufje kaneel
- snufje zeezout
- 2 el hennepzaad
- 1,5 el chiazaad
- 1 el eiwitpoeder
- topping naar keuze
Bereidingswijze
- Doe de notenpasta, amandelmelk, kokosmelk, kaneel en zout in een steelpannetje en roer goed. Verwarm nu op laag vuur. Als het mengsel begint te pruttelen haal je het steelpannetje van het vuur
- Voeg het hennepzaad, chiazaad en eiwitpoeder toe. Laat het 15 minuten indikken met een deksel op de pan.
- Zet het steelpannetje terug op het vuur en verwarm nog even kort of serveer direct.
- Garneer met wat fruit, noten en kokosrasp.
Voedingswaarden
- Portiegrootte: 1 schaaltje
- Calorieƫn: 464
- Vetten: 37,3
- Koolhydraten: 5,3
- Vezels: 10
- Eiwitten: 23